Onze menukaart
Voorafje
| Stokbrood met kruidenboter en allioli | 3,50 | 
| Warme Brie met walnoten en honing op toast | 5.00 | 
| Makreel trio naturel , salsa en peper | 5.00 | 
| Rauwe ham met meloen besprenkeld met een portdressing | 5.00 | 
Openingstijden keuken
WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG
17.00 UUR TOT 21.00 UUR
Hoofdgerechten Vis
| Scampi op Spaanse wijze | 14,50 | 
| Gebakken zeebaarsfilet | 14,50 | 
| Zalmmoot in roomboter gebakken | 14,50 | 
Hoofdgerechten Vegatarisch
| Hollandse groentetaart met gesmolten kaas | 14,50 | 
Hoofdgerechten Vlees
| Eddy’s steak | 14,50 | 
| 180gr. Zachte biefstuk van de grill | |
| Kalfslever met Operasaus | 14.50 | 
| Spekjes, champignons en uien | |
| Kippedijen Sate Poppekast | 14,50 | 
| Met huisgemaakte sambal | |
| Dik bevleesde spareribs | 14,50 | 
| Keuze uit zoet of heet | |
| Varkenshaas | 14,50 | 
| Met kastanje champignons | 
Keuze uit de volgende sauzen
| Stroganoff | 2,50 | 
| Peper | 2,50 | 
| Champignons | 2,50 | 
| Pinda | 2,50 | 
| Witte wijn | 2,50 | 
Nagerechten
| Bananensplit met | 5,00 | 
| Chocoladesaus | |
| Nutella cheese cake | 5,00 | 
| Huisgemaakt | 
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met :
Salade
en
Patat of Gebakken Aardappels
plus
Groente (worteltjes en doperwten)
Voor de lekkere trek
| Broodje Frikandel | 2,75 | 
| Broodje Kroket | 2,75 | 
| Patat met mayo/pinda/ketchup | 2,75 | 
| Tosti Ham kaas | 2,75 | 
| Mixed bittergarnituur klein ( 16 stuks ) | 8,50 | 
| Mixed bittergarnituur Groot ( 32 stuks ) | 17,50 | 
| Bitterballen 6 stuks | 4,00 | 
| Broodje kip of varkens saté | 2,75 | 
| Portie Vlammetjes met hot Chilli saus | 5,00 | 
| Hot Chickenwings 6 stuks | 5,00 | 
Let op!
Alleen op de van te voren aangegeven
LAZY SUNDAY AFTERNOON
is de prijs voor elk hoofdgerecht:
10,00 euro